Terug

Deel deze pagina:

Lid worden

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen badmintonnen. BC GO! heet je van harte welkom!
BC GO! is één van de grootste badmintonclubs in Noord-Nederland. Naast onze hoofdactiviteit badmintonnen (trainingen, competities, toernooien en vrijspelen) organiseren we ook regelmatig gezellige niet-badmintonactiviteiten (speldagen, uitjes, etentjes, quizzen, etc.).

Keertje proberen?
Of je nu al badmintonervaring hebt of niet, je kunt altijd een paar keer komen proberen. Neem hiervoor contact op met onze secretaris Anne Dijkstra (info@bcgo.nl). Zij plaatst je in een geschikte groep en stelt de trainer op de hoogte van jouw komst. Alle trainingen worden geleid door ervaren en enthousiaste trainers! Als je vervolgens enthousiast bent, ben je van harte welkom om lid te worden.

Nieuwe leden kunnen zonder probleem enige tijd gebruik maken van de leenrackets die beschikbaar zijn. Neem zelf zaalschoenen, een bidon en sportkleding mee. In de kleedkamers kun je je omkleden en na afloop gebruik maken van de douche.

Contributie & lidmaatschap
De contributiebedragen voor het huidige seizoen zijn te vinden bij Clubinfo. In principe wordt de contributie via automatische incasso geïncasseerd, maar betalen per acceptgiro is tegen een kleine vergoeding mogelijk. Alle leden van BC GO! worden aangemeld als lid van Badminton Nederland, de landelijk bond.

Lidmaatschappen worden aangegaan tot het einde van het seizoen. Opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 1 juni voorafgaande aan een nieuw seizoen te gebeuren. Spelers die in de loop van het seizoen lid willen worden kunnen in aanmerking komen voor een gereduceerde contributie voor de rest van het seizoen (dat grofweg loopt tot eind juni).

Aanmelden
Het aanmeldformulier is hieronder te vinden en kan ingevuld en gescand worden toegestuurd aan Floor (ledenadministratie@bcgo.nl).