Terug

Deel deze pagina:

Huisregels & gedragscodes

Huisregels
Bij BC GO! willen we graag dat iedereen zich thuis en welkom voelt. Daarom hebben enkele huisregels opgesteld, zodat we allemaal veilig en met plezier kunnen sporten.

 1. Ga netjes, respectvol en waardig met elkaar om
  Iedereen is bij ons welkom op de vereniging. Discriminatie of intimidatie in welke vorm dan ook wordt niet getolereerd, zowel niet tegen onze leden als tegenstanders, toeschouwers en bezoekers.

 2. Houd de zaal netjes
  Help mee om de speelomgeving schoon te houden. Laat geen afval achter, help met het op- en afbouwen van de netten en draag bij aan het opruimen van de shuttles.
  Let wel: wij zijn te gast in sporthallen. Bekijk daarom altijd de huisregels van de sporthal waar je speelt, zoals de huisregels binnen de Gemeente Groningen

 3. Wees sportief op en naast de baan
  Respecteer de spelregels en handel eerlijk, zelfs als je het niet eens bent. Speel het punt eventueel opnieuw om duidelijkheid te krijgen. Stel je voor aan je tegenstander op de baan. Blijf sportief en respectvol, zowel tijdens als na je wedstrijd. Moedig anderen aan op een positieve en ondersteunende manier. Met deze regels streven we naar een gezellige, veilige en respectvolle omgeving waarin iedereen met plezier kan badmintonnen. 

Gedragscodes
Daarnaast houden we ons aan de gedragscodes die NOC * NSF en Centrum Veilige Sport Nederland heeft opgesteld en waar ook Badminton Nederland zich aan heeft geconformeerd. Die gedragscodes zijn belangrijke waardes voor onze sportvereniging.

Het zijn gedragscodes voor verschillende functies en rollen binnen BC GO!:

Heb je een vraag of wil je graag iets bespreekbaar maken?
Weet dan dat BC GO! twee vertrouwenscontactpersonen heeft aangesteld. Je kunt altijd bij hen terecht!