Terug

Deel deze pagina:

Ook bij BC GO!: Oldstars Nationale Beweegweek

Door Bart 0 reacties

Elk jaar organiseert het Nationaal Ouderenfonds een week waarin sporten door 55-plussers wordt bevorderd. Ook bij GO! bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan deze week, door eens mee te komen doen bij onze Oldstars-groep!

Elke donderdag krijgt een groep Oldstars-badmintonners training van Tjeerd. De trainingen bestaan uit een mix van oefeningen en partijtjes, waarbij iedereen op z'n eigen niveau mee kan doen. De training begint om half 6 en eindigt om half 7. Daarna bestaat de mogelijkheid zelf met wat groepsgenoten een potje te spelen. Alles vindt plaats in Sportcentrum Europapark (Helperpark 306, vlakbij het FC Groningen-stadion).

Heb je zin om Oldstars-badminton in de Beweegweek op 30 mei te komen proberen? Je bent van harte welkom! Deelname is gratis en helemaal vrijblijvend. Wij zorgen voor leenrackets en shuttles, dus het enige wat meegebracht moet worden zijn sportkleren en sportschoenen zonder zwarte zolen.

Meld je tevoren even aan bij Bart (algemenezaken@bcgo.nl). Met vragen kun je ook bij hem terecht. Als je wel belangstelling hebt om eens mee te komen doen maar je kunt niet op 30 mei: geen nood! Mail Bart even en we kunnen vast een ander moment vinden dat beter schikt. 

 

 

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!