Terug

Deel deze pagina:

GO! draait weer op volle toeren

Door Bart 0 reacties

Sinds gisteren zijn niet alleen de jeugdleden van GO! aan het sporten, maar zijn ook de senioren weer actief. Het is allemaal anders dan anders, maar iedereen is lekker bezig en het is leuk elkaar weer in levenden lijve te zien!

Het is vreemd voor een badmintonclub: de jongste zaterdagjeugd specialiseert zich in de door Freek ontdekte "middencirkelestafette", de oudste zaterdagjeugd heeft veel lol met ultimate frisbee, de senioren proberen hun PR op "Rondje Nassauplein met de klok mee" te verbeteren, de jongste maandagjeugd doet boter-kaas-en-eieren in hardloopversie, bij de oudste maandagjeugd schijnen de nieuwe Tess Wester en Lois Abbingh te zijn opgestaan en vanavond gaat de eerste tocht van toerfietsclub GO! plaatsvinden... Anders dan anders dus, maar we proberen er iets leuks van te maken!

Voor de senioren zijn er activiteiten op maandag-, dinsdag en donderdagavond. Als je nog niet meedoet, maar wel wilt: meld je aan via het websformulier in de laatste nieuwsbrief! De jeugd is actief op maandagavond en zaterdagochtend. Stuur even een mailtje naar Kim (jeugd@bcgo.nl) en doe mee!   

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!